s-3

Trainen

Trainen en Coachen Chinese Taal en Cultuur

Indien u zaken doet of gaat doen in China, dan is het van evident belang om goed voorbereid te zijn. Basiskennis van de Chinese cultuur geeft u een voorsprong op anderen. Om Chinese zakenmensen in hun doen en laten te begrijpen is deze kennis tevens noodzakelijk.

Ons Chinees vertaalbureau geeft u handvaten om met Chinese zakenmensen te communiceren middels een korte cursus Chinese taal en cultuur. De belangrijkste onderdelen van deze training zijn:

1. Het in kaart brengen van de Chinese cultuur en andere wetenswaardigheden over China.
2. Het geven van belangrijke adviezen m.b.t. het communiceren en onderhandelen met Chinese zakenmensen.
3. Een korte stoomcursus Mandarijn-Chinees waarbij we de belangrijkste Chinese begrippen voor u de revue laten passeren.

Na afloop van deze coaching zult u o.a. in staat zijn om in het Chinees de belangrijkste beleefdheidsvormen uit te wisselen en korte zinnetjes te maken. U bent dan tevens op de hoogte van de belangrijkste Chinese beleefdheidsvormen.
De ChineseTaalcursus wordt verzorgd door een gediplomeerde onderwijzeres, die op verschillende locaties in het land Chinese taalcursussen verzorgt.

Locatie, inhoud en duur van de Chinese Taal- en Cultuurcursus wordt in overleg bepaald. Na afloop krijgt u een handig naslagwerk uitgereikt met de gehele inhoud van deze training.