shutterstock_20951311

Consultancy

China Consultancy en Coaching

China biedt grote kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Chinees vertaalbureau Link2china is u graag van dienst om dit zakelijk avontuur aan te gaan.

Onze individuele coaching is gericht op de specifieke behoeften van u en/of uw medewerker(s). Samen met u analyseren wij de actuele stand van uw activiteiten op de Chinese markt, verzorgen een marktanalyse en ontwikkelen een plan van aanpak toegesneden op uw wensen en plannen. We werken op individuele basis en leveren maatwerk.

Onze dienstverlening onderscheidt zich van anderen omdat wij werken met ervaren, Nederlands sprekende, Chinese en Taiwanese consultants in ons team. Zij beheersen de Chinese taal en cultuur volkomen en dit geeft u een voorsprong op uw concurrent.

Uiteraard behoort een permanente begeleiding ook tot de mogelijkheden. Hierin ligt ook de kracht van onze dienstverlening.

Of het nu gaat om een Chinese vertaling, tolkdienst, training op maat, het plannen van een reis of consultancy. Chinees vertaalbureau Link2china bestaat uit een team met ervaren en gespecialiseerde mensen die u met raad en daad kunnen bijstaan.